Subscribe

Irish party cu Ad Hoc de Saint Patrick’s Day

0 Flares 0 Flares ×

Irish party cu AdHoc

De Saint Patrick’s Day, pe 17 martie, toată planeta se îmbracă în verde, serbând Ziua Națională a Irlandei. Oricine vrea să fie irlandez de St. Pat’s!

Restaurantul medieval King’s Stone, împreună cu Ad Hoc, sărbătorește întreaga zi ca la Dublin! După amiaza este dedicată paradei oficiale, iar seara unei petreceri de pomină.

Pentru prima dată în România are loc parada oficială de St Patrick’s Day. Zece care alegorice vor colora străzile îmbrăcate în verde, împodobite cu trifoi, însoțite de alai, vor parcurge Calea Victoriei pe traseul Piața „George Enescu” –  Lipscani, Centrul Vechi, în intervalul orar 16 – 17. Trupa Ad Hoc va încânta mulțimea cu melodii irlandeze cântate din carul King’s Stone.

Apoi, seara, de pe la ora 20, începe o petrecere devenită tradiție pentru trupa Ad Hoc, care de Ziua Irlandei abordează un repertoriu specific. Berea va curge, dansul se va încinge și cu toții ne vom simți irlandezi pentru o zi!

St. Patrick este reprezentarea misionaruluiui care a creștinat Irlanda. Sărbătoarea este vestită în întreaga lume datorită felului absolut special de a fi celebrată, plin de voie bună și de năstrușnicii.

La King’s Stone, trupa de inspirație medievală Ad Hoc va da startul unei petreceri cu multă bere, dans și veselie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

S-ar putea sa te intereseze si :

Leave a Reply

Ultimele noutăți

Să ne împrietenim

Adresa

Ambasada Irlandei
Adresa: Strada Buzesti 50-52, Etaj 3, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 21 3102131
Fax: +40 21 3102181